В периода 1 – 3 декември 2023г., в Учебната база „Цигов чарк“ на Прокуратурата на РБ, гр.Батак се проведе последното мероприятие от Обучителна програма за 2023г. на Сдружението в органите на съдебната власт.

В събитието участие взеха представители на ВСС, членове от организационните секции към Върховен административен съд, АдмС Кърджали, АдмС Ямбол, както и членове на Сдружението от организационната секция към Апелативна прокуратура Пловдив.

Събитието премина изключително емоционално и с вече коледно настроение.

Александър Николов – председател на Управителен съвет на Сдружението откри формата, като изказа специална благодарност към Жанета Трифонова и Еленко Еленков за високия професионализъм и проявената отговорност по време на провеждане на събитията особено през втората половина на годината. 

Благодари и на всички присъстващи за отделеното време и съпричастност към работата на Сдружението.

 От своя страна Жанета Трифонова и Еленко Еленков, също благодариха за хубавите думи и поздравиха присъстващите, като пожелаха здраве, сили и ползотворна работа и през следващият обучителен сезон. 

Жанета Трифонова – зам.председател на УС на САОСВ също приветства присъстващите с добре дошли, като сподели, че тематиката на събитието не е случайна, тъй като това е времето, през което се прави равносметка на извършеното през годината и на това, което следва да се случи през следващата. 

Но, това е и времето, през което се организират събиранията със семейство, приятели, колеги. Такива колеги, които са дали особен принос в развитието на Сдружението.

А, особен принос в развитието на Сдружението има организационната секция към Върховен административен съд като основен учредител на САОСВ, сподели г-жа Трифонова. 

На следващо място се приветстваха членовете на най-многобройната секция на Сдружението, а именно секцията към Апелативна прокуратура Пловдив, която към момента има около 290 членуващи .

 Благодарност към развитието на Сдружението се изказа и към членовете на организационните секции към АдмС Кърджали АдмС Ямбол. 

Румяна Христова – председател на секцията към Апелативна прокуратура Пловдив благодари на Александър Николов за усилията, които полага като председател на УС за развитие на цялостната визия на САОСВ, както и на Еленко Еленков – член на УС за всеотдайността и отделеното време за участие в различните формати. 

С особен респект, г-жа Христова се обърна към зам.председателя на УС на Сдружението-Жанета Трифонова, като й пожела най-вече здраве, сили и енергия в развитието дейността на САОСВ.

Веселата част на събитието бе открита с висока доза коледен дух. Коледните емоции бяха бързо запалени от присъствието на Дядо Коледа и Снежанка, придружени от щурото Елфче на Сдружението.

За прекрасна коледна атмосфера, бяха раздадени и коледни късметчета на всички присъстващи.

Александър Николов, Жанета Трифонова и Еленко Еленков пожелаха на присъстващите ползотворна работа и успех във всяко начинание.

Защото, членуването в Сдружението създава емоция, настроение, приятелства.

Затова и Сдружението на администрацията в органите на съдебната власт се отличава със своята идентичност.

Сподели